24 december

Har fått grymmaste julklapparna, jag orkar inte skriva ner allting haha men ni kan få se bild på något imorn, eller ah senare idag efter jag har sovit. Har som sagt varit i kyrkan på morgonen för att kolla julspelet, tvingad som förra året, skrikande barn för hela slanten, underbart!
Sen så har jag märkt att Kalle anka har blivit rätt långtråkig nu? Är jag den ända som tycker så, men jag antar att traditioner är traditioner.
Sen så har jag också märkt att jag inte gillar någonting på julbordet, bara köttbullarna som är gott ju, och gröt är ju verkligen inte heller gott!
MEN trots allt detta jag kommit på så har det varit en fin jul även fast jag saknar Clara, och jag har fått allt jag kunnat önska mig och lite till, det verkar som att jag har varit mycket snäll i år så mycket paket som jag fick, awesome!
Jag lockade till och med mitt hår idag asså whaa? Någonting konstigt händer här känner jag, men livet är underbart ändå, ofta inte? Imorn ska jag bara ta det lungt och göra en sak med min fina syster och sen så ska jag och Sanna upp tidigt på mellandags rean den 26 och sen den 27 åker vi till egyten, står på toppen igen känner jag, underbara tanke. Nej hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: