om sanningen ska fram

* Jag har lättare för att umgås och snacka med killar, för att under 10 år av min uppväxt så har jag levt just runt killar, det har alltid varit väldigt få tjejer och under ett tag var jag ensam tjej i hela klassen så jag antar att det är därför det har blivit så som det är helt enkelt. Men jag tycker att det är bra för det blir oftast väldigt mycket mer skitsnack osv. med tjejer och helt ärligt så tycker jag att det är jobbigt och sjukt löjligt för det ligger oftast inte någon som helst sanning i vad folk säger om andra, det mesta sägs bara för att man själv ska passa in och bli accsepterad osv osv.Och jag tycker att det är tråkigt, men det finns ju många som tycker är kul och då får man tycka det, det har jag inget emot. Jag har heller absolut ingenting emot tjejer haha, jag är ju sjäv tjej och jag har underbara tjejkompisar och ja, hoppas att ni förstår vad jag menar.

* Jag kan uppfattas blyg. Men det är bara runt folk jag inte känner mig trygg bland, men det är ju inte så att jag inte vågar prata bara att jag inte orkar lägga mig i helt enkelt och att jag oftast inte vet vad jag ska säga heller för den delen, haha. Men folk som känner mig väl vet att jag inte alls är blyg, och folk har blivit förvånade över att jag verkar vara sådär jätteblyg som verkligen inte jag är? Och så har det blivit nu på senaste bara för att jag har varit rätt osäker faktiskt på vart jag ska ta vägen nu med allt bytande av klasser osv, haha. Men ja, jag skulle inte förklara mig själv som en blyg person. Det är nog mest det att jag inte alltid orkar mig lägga i allting hela tiden.

* Jag hatar när folk har lovat någonting och inte kan hålla det. Man säger inte jag lovar, utan att verkligen göra det, det tycker iallafall inte jag är okej. Det finns löften som har bryts som jag kommer att få leva med hela livet och det tycker jag inte alls är så speciellt kul faktiskt, haha.

* Jag har fotfobi. Jag skämtar inte, det är inte så att jag är rädd för fötter, haha. Men fötter är verkligen så sjukt jävla äckliga och ja jag vet inte vad. Att ha någon annans fot på mig är det värsta jag vet, helt sjukt jädra äckligt. Haha konstigt men så är det faktiskt.

* Jag älskar människor som är sig själva. Ja vad finns det mer att säga om det?

* Jag älskar killparfym och hur charmiga och helt underbara är inte killar som spelar gitarr, inte alla men dem som gör att man får den här konstiga lägerelds känslan, dem äger! 

Haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: