.

Har inget internet på min telefon eller på min dator på typ 21 dagar bara någon tillfällig skit som jag inte orkar med så det är därför jag bloggar så dåligt EHEHEHE.


visa inte ditt intresse, du har redan tappat mitt

Det är alltid upp till mig

H-Ä-R-L-I-G-T

Sitter just nu på mammas jobb och tar det hur lungt som helst och njuter av mina första timmar av lovet!
Var sjuk och hemma igår men var tvungen att gå idag efterssom att vi hade samhällsprov, jag mår bättre men inte bäst om man säger så.
Haha men det har vart en bra dag iaf, haha alla som är utklädda gör min dag, såå roligt att kolla på alla, super kul hur alla bara bjuder på sig själva hur mycket som helst, älskar A-kåren och alla roliga saker dem gör, haha.
Det har vart nersläckt på skolan hela dagen och pumpor med ljus i utanför, och en tvåmeter lång lieman som var asball haha, men så himla mysigt blir allt när det är nersläckt haha.
Det var två stycken som var judit och judit också haha hur kul som helst ju!

"det bästa med den här maten är att om jag tänker att det smakar thaimat så kommer det göra det också."
Casper sewerin, haha!
Livet är bra härligt

Har precis typ vaknat hunnit äta lite frukost och så är Sannas kompis Clara här efterssom att vi alla är lediga idag, sanna åker till USA i två veckor imorgon så nu har jag bakat en jettefien klassiska med asgo sakimoj i som jag fick av mamma när hon kom hem från USA för någon vecka sen :)


Hallå fulingar

Kom en kvart försent idag pga kö och så kollade hela estet ettan på film när jag kom fram, nog pinsamt. Sen har vi bara haft engelska hela dagen och så slutade vi tio över ett, äger. Ska försöka hitta min so bok och ikväll blir det träning och imorn är jag ledig hela dagen hur gött?


KÄR


Underbart

Du är precis den personen jag behövde just nu, så sjukt härligt trodde aldrig att jag någonsin någonstans skulle hitta en sån underbar människa blir bara så lycklig, helt sjukt.


On our way


Om du inte märkte något, så var det jag som försökte få tillbaka det vi en gång hade

Men jag saknar dig mindre och mindre för varje dag som går så snart är du väl borta föralltid.EHEH

nu har jag inte bloggat på länge känner jag..
Men bloggappen har ju inte funkat för mig denna veckan och jag har inte orkat ta upp datorn, så nu bloggar jag för nu sitter jag i skolan med datorn höhö.
Men jag har hunnit shoppa lite nya saker och gjort massor faktiskt, men jag orkar inte skriva ner allt nu, kanske hinner blogga ikväll, ska till falkenberg nästan precis efter skolan så ja vi får se hur det blir med det, men jag ska börja blogga bättre nu igen, så fortsätt läsa kära läsare!
image description

Det funkar inte

Vänner kommer vänner går.
Känner mig lurad, får inte göra allt jag kan.
Du är någon du sagt att du inte vill vara.
Ni sviker, dem går.
Jag kan inte vara mig själv.


11

Hejhej.
Bloggappen har inte funkat så det är därför jag inte bloggat på ett tag helt enkelt!
Men nu ska den nog funka igen, fast jag är inne på datorn nu så detta lär ju publiceras iaf.
fick sluta en timme tidigare idag för jag var klar med svenskan hehehe jag äger.
Så träffade jag massa gamla classm8s på bussen och så fick jag bråka lite med andre också, haha.
Har gjort mat till alla duktig som jag är, fast jag gjorde det inte själv men vi kan ju låtsas det iaf....
sen ska jag kolla på topmodel och house så vi hörs.


Nytt
8 Oktober

Min iphone blogg sak dampar så vill jag blogga måste jag gå in på datorn.
Så nu när jag ändå är inne på datorn så är det väl lika bra att jag bloggar lite.
Jag ska läsa 300 inlägg från blogglovin också för att jag inte loggat in där på år och dar typ!
Igår kväll hann jag inte med att jobba matte men jag hann köpa två tröjor och gå på filmkväll typ.
Sen sov min bästa här, och snart "typ om två timmar" så kommer anna emilia och bells hit för att kolla på film och följa andra traditioner haha!
Jag ska baka hjärtformade muffins också, för jag äger på det, grattis till mig och er som får dem EHEHE.


HEHE filip kan inte stänga av ljudet på sin mobil, det plingar mycket på lektionerna!
Forever a stone

Hehe hej här sitter jag forever alone i ett grupprum och läser holes medans resten av min klass gör någon frågesport typ, jag har bytt klass idag också så nu går jag i media haha. Men alla är så trevliga så det blir säkert bra här.
Men nu måste jag fortsätta läsa!


Du kände mig aldrig

"i världen är du bara någon, men för någon är du hela världen"

Hello beautiful

Gå inte efter utseende, det kan bedra. Gå inte efter rikedom, den kan ta slut. Gå efter den som gör dig glad för det behövs bara ett leende för att lysa upp en dålig dag.


Orsaken till varför kärleken vid vissa tillfällen kan verka svår eller oåtkomlig är därför att den ska bli mer uppskattad när den väl når djupet av vårt hjärta


EHEHE

Nu är det så att jag inte orkar visa min fina tröja jag har köpt idag jag har på den på bilderna men man ser inte så bra ehehe jag ska ner och träna om någon timma och sen ska stella sova hos mig, så har vi bilen tills på onsdag typ yayaya!


Oktober

Hallå vänner! Har hunnit äta efter skolan och nu har jag lagt mig på sängen med mina feta hörlurar och förstör min hörsel! Aja det är det helt klart värt. Var på CC med Bella efter skolan också och hittade ett jätte snyggt linne son jag hoppas finns kvar tills imorn. ska till tölö senare och kolla när lowes klass spelar fotboll eheheh. Och ja det var väl det måste jobba matte också men jag kom på att jag har boken i skåpet så då kan jag ju inte göra det, så synd!


Trött

Sitter just nu och kollar på svenska Hollywood fruar, har hunnit duscha oså efter träningen och tusan vad jag ska bara dö i min säng och njuta av morgon imorn och att åka bil till skolan imorn. Och på torsdag åker mamma till USA så då kan jag och Sanna åka bilen varje dag, kommet att äga så mycket!
Nej nu ska jag kolla vidare, puss på er!

Min finaste!


@ donken

Tjock.


2 oktober

Haha bloggen dampar? Aja har spelat match med div 2 idag vi vann med 7-3 men det gick väldigt dåligt för mig om jag ska vara ärlig xD nu ska jag försöka sova ingen sovmorgon här inte.