Onsdag

Vaknade upp, trött som fan, aldrig varit så otaggad. Gick ner till bussen, bussen kom direkt när jag kommit till busshållplatsen, så jävla härligt när man slipper vänta.
Och om det är något jag gillar så är det att åka 748 till skolan på morgonen, jag vet inte varför men jag sitter ju redan på den innan alla andra kommer så jag får ju alltid bäst plats, och sen behöver jag en del tid för att riktigt vakna upp i hela hjärnan på morgonen och det hinner man göra nu när man måste åka in till Kungsbacka på morgonen.
Men jag är galet osocial på morgonen, rättare sagt så hatar jag att prata på morgonen, speciellt på bussen också.
Väl i skolan så hade vi bara media. Jag och casper fortsatte med våra animerade film, väldigt rolig blir den faktiskt haha!
Sen så gick vi och åt (intressant) sen kilade jag och Kajsa iallafall iväg till lindälv för att spela match mot dem. Haha kul var det, riktigt goa tjejer i aranäs laget också. Vi var inte speciellt bra eftersom vi aldrig tränat tillsammans men det var väldigt kul!
Det blev 3-3 vilket betydde straffar..jag som älskar straffar, och det var inte så många som var så taggade på det heller så jag offrade faktiskt nig efter lite goda ord från Linnea och Kajsa hehehe.
Och jag satte min, fan va gött ändå, vi vann också, ännu goare!
Matchen var slut tjugo över två alltså hade jag galet bråttom till bussen så jag sprang iväg i spöregnet med shorts och skinnjacka och så råkade jag springa in i ut dörren på kungsmässan haha typiskt!
Men jag han men bussen iallafall och han bli as kall så frös som ett as påväg hem sen.
Sen har jag lagat mat till mig själv pluggat och kollat på O.C nu är jag trött också så hejdå.
Oj vad mycket jag skrev..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: